Hermed en SKITSE af det vi tænker os med turen 2022.

Vi arbejder med at finpudse og tjekke ruterne inden turen løber af stablen i august 2022. Rød rute er ekstremturen (277km).

Lige nu er landevejsruterne skitseret til dag 1: 170 el 140 km, dag 2: 165 km el 155 km, dag 3: 144 km el 120km.

Der laves 2 ruter for hver dag. Alle ruter skal over Skamlings banke på dag 1, med en bagsmæk helt oppe ved det nye Skamlingcenter med sin flotte udsigt over Lillebælt.
Derudover er Østjylland jo kendetegnet ved at have en del knolde der kan være interessante at afprøve :). De bliver helt sikker fundet frem til "Kongeetapen" lørdag. Søndag skal vi hjem til festlig modtagelse i Varde. Men vi kommer jo ikke fra Silkeborg uden at vi skal op over højderyggen - så glæd jer til flotte udsigter.

MTB-ruterne er  planlagt således, at det bliver muligt at gennemkøre dele af de MTB-spor vi passerer på vores vej. Dog KUN hvis man har lyst og der er tid til det. Det bliver måske aktuelt at dele MTB holdet op! 
de endelige ruter bliver først lagt op i august måned, når ruterne er gennemkørt.

Dag 1: Varde - Kolding på MTB eller Gravel. Ca. 116 km. + evt. MTB spor.
https://connect.garmin.com/modern/course/42191035 

Første dag kommer vi igennem og forbi rigtig mange MTB spor, som de der er friske til det, kan få lov at køre på.
Bl.a. Militærskoven Varde - Grusgraven Varde - Egekrat Grimstrup - Grusgraven Vibæk -  Bysporet Gørding - Tirslund Plantage - Hunsbæk Sporet – Marielundskoven Kolding

 Dag 2: Kolding - Silkeborg på MTB eller Gravel Ca. 127 km. + evt. MTB spor.
https://connect.garmin.com/modern/course/83483208
Anden dag kommer vi igennem og forbi to MTB spor i Vejle, hvor efter vi søger op til og rundt om Bygholm Sø, for at fortsætte på Banestien fra Horsens til Silkeborg.

 Dag 3: Silkeborg - Næsbjerg på MTB eller Gravel. Ca. 132 km. + evt. MTB spor.
https://connect.garmin.com/modern/course/83492447 
Tredje dag starter vi ud med at køre noget af Vesterskoven sporet, hvis ikke vi når den på anden dagen, og så går turen hjemad på Den skæve Bane fra Silkeborg til Grindsted, 

Er du interesseret så tilmeld dig d. 1.2.2022 kl 9.00