Tilbage

TVS

21. august 2017

TV Syd kom og fulgte os på hjemturen: Se artikel på følgende link:

www.tvsyd.dk/artikel/81-aarige-laurits-tramper-pedaler-i-den-gode-sags-tjeneste

Vi havde også pressens bevågenhed i Præstbro, hvor den lokale ugeavis skrev følgende:

CYKEL  FOR SAGEN FRA VARDE TIL SKAGEN.
 
Sådan stod der på trøjerne hos de frivillige hjælpere,der sidste fredag var travlt beskæftiget med at stille forfriskninger,vand,kaffe sandwich m.m. frem  til de 115 cykelryttere,der deltog i dette års cykelløb til fordel for IFS ,der er en landsdækkende idrætsforening for psykisk svage.Også  cykelrytterne havde logoet  : Cykel for sagen fra Varde til Skagen på deres tøj m.m.
 Der  var  depot  ved  Klubhuset  i Præstbro og det var her avisen mødte først  de,der sørgede for mad og drikke og senere  også de mange cykelryttere,der var cyklet  fra Skagen kl. 11.30  og skulle videre til Aalborg og derfra til Silkeborg og videre til Varde -  altsammen på 4 dage med overnatninger undervejs.
 Det er 7. gang løbet køres - der cykles 850  km  og der uddeles penge under vejs  til sagen ,som en af rytterne sagde -  bl.a. blev der uddelt  10.000 kr i Skagen.
Man giver også en del penge til Idrætsfestivalen  i Vejle.
Det lykkes også at få en lille snak med rytterne efter at de  havde fået lidt mad og drikke og de slog fast ,at det er meget vigtigt med alle de frivillige - uden dem kunne det her slet  ikke lade sig gøre.
Der var som ved alle store cykelløb en del følgebiler,der bl.a. sørgede for at holde gejsten oppe i et vejr som i fredags,hvor der både tordnede og regnede i løbet af turen.
Disciplinen hos rytterne var høj - 5 min. til afgang blev der råbt og efter de 5 min. var alle klar og man cyklede videre  - nogle over Aså  mod Aalborg -  andre over Dronninglund mod Aalborg - alle var i højt humør og klar til endnu en strækning under temaet Cykel for Sagen fra Varde til Skagen.
   jo -jo.

 

 

Artikel i Østvensyssel FolkebladArtikel i Østvensyssel Folkeblad