Tilmelding 2021

Så er vi klar med tilmelding til en tur i Midt og Sydjylland 2022!


Formularen er nederst på denne side


Tilmeld:

Venteliste

Vi er nu nået de tilmeldte og tilmelding er derfor lukket. Du kan dog tilmelde dig ventelisten, hvor du vil blive kontaktet hvis en falder fra og du står først på ventelisten.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 

info vedr tilmelding 2022

Inden du tilmelder dig skal du være opmærksom på:
at Cykel for Sagen fra Skagen til Varde er et socialt løb - det er ikke race, men kørselshastigheder tilpasset den gruppe man har tilmeldt sig. Grupperne følges ad og har egen servicebil.
Bliver der ikke nok deltagere på den gruppehastighed du tilmelder dig rykkes du ned på næste lavere gruppe eller op, hvis det er muligt og ønskeligt.

Som noget nyt er det muligt at tilmelde sig som HJÆLPER. Deltagerprisen for HJÆLPER er 100,- kr som er kontingent til foreningen, samt garant for at hjælperne er forsikret, hvis der skulle ske uheld på turen.

PRAKTISKE INFORMATIONER

 • Du får en helt fantastisk tur gennem Midt og Sydjylland fra Varde via Kolding til Silkeborg og retur til Varde. Start fra Varde d. 19./8.
 • Overnatning i dobbeltværelse med aftensmad/morgenmad excl. drikkevarer
 • Fuld forplejning under turen, dvs formiddagsdepot (udleveres fra servicebil), middagsdepot, hvor vorer madpiger har tilberedt frokosten og på 1. og 2. dag et eftermiddagsdepot ved servicebil (bagsmæk)
 • Bagsmækdepoter indeholder sandwich, bananer, snack mm. Middagsdepot består af sandwich, pasta, frugt, kager, snack, kaffe, energidrik, cocio
 • Der vil blive udleveret en cykeltrøje (Finishertrøje) inden den sidste etape. Det er et krav fra vores side, at man kører i denne til målet i Varde
 • Der bliver mulighed for at prøve trøjestørrelse inden disse endeligt bestilles bl.a. ved foreningens generalforsamling i marts og ved vores leverandør Vestergades Cykler, Varde. Der udsendes besked om tidspunkter senere. OBS: Da det er italiensk fabrikat af trøjer, skal man være opmærksom på at de er lidt mindre i størrelsen. 
 • Vi tilbyder en super cykeloplevelse sammen med 120 andre deltagere med 3 mulige gennemsnitshastigheder, 22.5 km/t, 25 km/t, 27.5 km/t samt MTB. Vi tilstræber grupper på max 20 ryttere, så der kan forekomme flytning af hold. Der skal dog være minimum 14 deltager på et hold for at gruppen gennemføres
 • Vi forventer, at du er i den rette træning til at kunne gennemføre den tilmeldte gennemsnitshastighed og turens strabadser og forventer, at man min. har cyklet 2000 km inden turen og helst har erfaring med at køre i grupper.
 • Er du uerfaren i gruppekørsel anbefaler vi at du deltager i de fællestræninger der tilbydes. Jo mere du træner desto bedre bliver cykeloplevelsen og turen.
 • Cykelhjelm er obligatorisk
 • Tri-styr må ikke benyttes.
 • Minimumsalder: 18 år

EKSTREMTUR
Vi tilbyder en ny form for ekstremtur som afvikles fredag. Ruten er ca. 100 km længere end de andre hold cykler. (Gennemsnitshastighed 27,5-28 Km/t) med start fra Varde fredag den 19. august 2022, Deltagerantal: minimum 14 og maximum 25 deltagere.. 
Hvis der er flere end 25, som ønsker ekstremtur kommer man på venteliste. Der vil være mål i Kolding sammen med de andre hold. Man skal på tilmeldingen vælge ekstremtur OG den hastighed du ønsker at køre lørdag og søndag.

PRIS: 
Det koster kr. 2595 pr. person at deltage i Cykel for Sagen 2022, inkl. 1 finishertrøje og medlemskab af vores forening. 

Pris med ekstremtur fredag:
Det koster kr. 2795 pr. person inkl.  finishertrøje og medlemskab af Cykel for Sagen

Der er begrænset mulighed for enkeltværelse mod en merpris på 350 kr. pr hotel.

OBS: Hav følgende oplysninger klar ved tilmelding:

Navn*, klub/firma, fødselsdata*, køn*, mobilnr*., e-mail*, hastighed*, trøjestr.*, ønsket værelseskammerat, navn på pårørende*, tlf. nr. på pårørende*

Du bliver samtidig med tilmeldingen medlem af foreningen Cykel for Sagen.
Medlemsskabet gælder frem til 31.1. og kan fornyes ved at tilmelde sig næste års tur eller ved at tegne et passivt medlemskab for 100 kr.

HUSK AT AFKRYDSE, HVIS DU ØNSKER AT DELTAGE PÅ EKSTREMTUREN

Bemærk, at der er 3 faner for tilmelding,

Vælg fane efter ønske

 • Oplysninger med * er obligatoriske.
 • Det er meget vigtigt, at mailadressen er korrekt, da I ellers ingen tilbagemelding får. (Får du ingen tilbagemelding så kontakt olni@cykelforsagen.dk med oplysning om navn og korrekt email-adresse så kan vi rette din tilmelding.)
 • Ved mange tilmeldinger, vil holdene blive delt. Vi kræver mindst 14 deltagere pr hold
 • BEMÆRK: Det er også i år muligt at tilmelde en gruppe af deltagere. En gruppe består af minimum 5 deltagere 
  Hvis man ønsker at tilmelde en gruppe, sendes en anmodning til formand Ole Paterek: ole.paterek@mail.dk, med navne og antal ryttere og alle øvrige oplysninger på deltagere man ønsker at tilmelde.
 • Man deltager på egen risiko. Cykel for Sagen dækker ikke nogen form for skader. Sørg derfor for at dine forsikringsforhold er i orden. (Ansvarsforsikring og evt cykelkaskoforsikring).
 • Det er kun hjælperne der er dækket af foreningens ansvarsforsikring.

  FØRST TIL MØLLE
  Pladserne besættes efter først til mølle princippet! 
  Det vil sige, at du først får besked på, om du er tilmeldt, eller er kommet på venteliste, EFTER du har udfyldt formularen og trykket på TILMELD-knappen. Du vil først fremgå af listen for tilmeldte når din betaling er registreret.
 • Ved afmelding senest den 1/3 2022 refunderes kr. 1400,00
  Ved afmelding senest den 1/6 2022 refunderes kr. 800,00 

Efter 1/6 2022 er tilmelding bindende og vil ikke blive refunderet.
Det er muligt at overføre tilmelding til 3. mand, mod et gebyr på kr. 300,00, men dette skal ske senest den 1/8 2022, hvorefter det ikke mere er muligt. 

TILMELDING ER FØRST GYLDIG, NÅR PENGENE ER PÅ VORES KONTO: 
Reg:                7181
Konto:            0001224352


 Deltagerliste vil blive opdateret på hjemmesiden så snart vi har registreret din betaling.

 

Finishertrøje 2022