Praktiske oplysninger

 Tilmelding starter 1/2 - 2021 kl. 09.00

Deltagere der har overført deres tilmelding fra 2020 er automatisk tilmeldt årets tur.

 


Turen i 2020 flyttet til 2021 pga af coronasituationen.


Tilmeldte i 2020 der ikke pr 31.1.2021 har frameldt sig turen, er automatisk tilmeldt turen i 2021. Pr 1.2.2021 er vore normale frameldingsbetingelser gældende.

Inden du tilmelder dig skal du være opmærksom på:
at Cykel for Sagen fra Skagen til Varde er et socialt løb - det er ikke race, men kørselshastigheder tilpasset den gruppe man har tilmeldt sig. Grupperne følges ad og har egen servicebil.
Bliver der ikke nok deltagere på den gruppehastighed du tilmelder dig rykkes du ned på næste lavere gruppe eller op, hvis det er muligt.

OBS: Hav følgende oplysninger klar ved tilmelding:
Navn*, klub/firma, fødselsdata*, køn*, mobilnr*., e-mail*, hastighed*, bustransport til Skagen ja/nej*, trøjestr.*, ønsket værelseskammerat, navn på pårørende*, tlf. nr. på pårørende*

I år afslutter vi en festlig fællesspisning på torvet, hvor du som deltager har mulighed for at deltage og invitere enten kone/mand/kæreste/ven/veninde med  for 150 kr pr person. Tilmeldingen fortages samtidig med tilmelding til løbet.

Du bliver samtidig med tilmeldingen medlem af foreningen Cykel for Sagen.
Medlemsskabet gælder frem til 31.1. og kan fornyes ved at tilmelde sig næste års tur eller ved at tegne et passivt medlemskab for 100 kr.

HUSK AT AFKRYDSE, HVIS DU ØNSKER AT DELTAGE PÅ EKSTREMTUREN

Bemærk, at der er to faner for tilmelding,

Vælg fane efter ønske

 • Oplysninger med * er obligatoriske.
 • Det er meget vigtigt, at mailadressen er korrekt, da I ellers ingen tilbagemelding får. (Får du ingen tilbagemelding så kontakt olni@cykelforsagen.dk med oplysning om navn og korrekt email-adresse så kan vi rette din tilmelding.)
 • MTB-holdet forventes at køre med en gennemsnitsfart på ca. 20 km/t, men man er alligevel nødt til at vælge en fart. (Dette har ingen praktisk betydning.)
 • Ved mange tilmeldinger, vil holdene blive delt. Vi kræver mindst 14 deltagere pr hold
 • BEMÆRK: Det er også i år muligt at tilmelde en gruppe af deltagere. En gruppe består af minimum 5 deltagere 
  Hvis man ønsker at tilmelde en gruppe, sendes en anmodning til formand Ole Paterek: ole.paterek@mail.dk, med navne og antal ryttere og alle øvrige oplysninger, man ønsker at tilmelde.
 • Man deltager på egen risiko. Cykel for Sagen dækker ikke nogen form for skader. Sørg derfor for at dine forsikringsforhold er i orden. (ansvarsforsikring og evt cykelkaskoforsikring)

  FØRST TIL MØLLE
  Pladserne besættes efter først til mølle princippet! 
  Det vil sige, at du først får besked på, om du er tilmeldt, eller er kommet på venteliste, EFTER du har udfyldt formularen og trykket på TILMELD-knappen. Du vil først fremgå af listen for tilmeldte når din betaling er registreret.

PRAKTISKE INFORMATIONER

 • Du får en helt fantastisk tur gennem Jylland fra Skagen til Varde med etapemål i Aalborg og Horsens. Start fra Skagen d. 14/8 / Frederikshavn for MTB
 • Overnatning i dobbeltværelse med aftensmad/morgenmad excl. drikkevarer
 • Fuld forplejning under turen
 • Der vil blive udleveret en cykeltrøje inden den sidste etape. Det er et krav fra vores side, at man kører i denne til målet i Varde
 • Der bliver mulighed for at prøve trøjestørrelse inden disse endeligt bestilles bl.a. ved foreningens generalforsamling i marts (19.3.20 kl 19) og ved vores leverandør Vestergades Cykler, Varde. Der udsendes besked om tidspunkter senere
 • Vi arrangerer transport til Skagen, hvis dette ønskes, så både du og din cykel kommer sikkert til start. Bustransport og cykeltransport er indbefattet i startgebyret.
 • Vi tilbyder en super cykeloplevelse sammen med 120 andre deltagere med 4 mulige gennemsnitshastigheder, 22.5 km/t, 25 km/t, 27.5 km/t, 30 km/t, samt MTB. Vi tilstræber grupper på max 20 ryttere, så der kan forekomme flytning af hold. Der skal dog være minimum 14 deltager på et hold for at gruppen gennemføres
 • Vi forventer, at du er i den rette træning til at kunne gennemføre den tilmeldte gennemsnitshastighed og turens strabadser og forventer, at man min. har cyklet 2000 km inden turen og helst har erfaring med at køre i grupper.
 • Er du uerfaren i gruppekørsel anbefaler vi at du deltager i de fællestræninger der tilbydes.
 • Der er oprettet en gruppe på Facebook (landevejscykling: eventtræning 2020),hvor man kan tilmelde sig til at få km i benene. Fortrinsvis weekender.
 • Cykelhjelm er obligatorisk
 • Tri-styr må ikke benyttes.
 • Minimumsalder: 18 år

EKSTREMTUR
Vi tilbyder en ekstremtur (Gennemsnitshastighed 27,5-28 Km/t) med start fra Varde torsdag den 12. august 2021, med overnatning på hotel Scandic i Frederikshavn. Deltagerantal: minimum 14 og maximum 25 deltagere. Du kan ikke kun deltage i ekstremturen. deltagerne vil være en del af de ialt 120 deltagere som der er plads til på turen.
Hvis der er flere end 25, som ønsker ekstremtur kommer man på venteliste.

MTB-tur
Hvis der er tilslutning til det bliver der oprettet hold for MTB-ryttere. Disse benytter samme hoteller som resten af deltagerne, men der kører en anden rute. MTB- rytterne har deres egen servicevogn, og har ikke alle steder depot samme sted som resten af deltagerne.
MTB turen gennemføres ved minimum 14 tilmeldte 

PRIS: 3-DAGES TUR
Det koster kr. 2445 pr. person at deltage i Cykelforsagen 2021, inkl. 1 cykeltrøje og medlemskab af vores forening. 

PRIS: 4-DAGES TUR
Det koster kr. 3545 pr. person inkl. ekstremturen med overnatning på Scandic i Frederikshavn 

Festlig afslutning med spisning. Hver deltager kan tilmelde en ekstra person til dette arrangement, der foregår på torvet (i telt) efter hjemkomsten til Varde ca kl 17. Pris 150 kr pr person.
Der vil være åbnet for omklædning i Jacobihallen.

Der er begrænset mulighed for enkeltværelse mod en merpris på 350 kr. pr hotel.

Ved afmelding senest den 1/3 2021 refunderes kr. 1400,00
Ved afmelding senest den 1/6 2021 refunderes kr. 800,00 

Efter 1/6 2021 er tilmelding bindende og vil ikke blive refunderet.
Det er muligt at overføre tilmelding til 3. mand, mod et gebyr på kr. 300,00, men dette skal ske senest den 1/8 2020, hvorefter det ikke mere er muligt. 

TILMELDING ER FØRST GYLDIG, NÅR PENGENE ER PÅ VORES KONTO: 
Reg:                7181
Konto:            0001224352

Det er også muligt at betale deltagergebyret med Mobilepay:  75326 


HUSK!  navn/adresse på overførslen også ved mobilpay.
 Deltagerliste vil blive opdateret på hjemmesiden så snart vi har registreret din betalíng.

Finishertrøje 2019