Tilmeldingen åbner 1/3 - 2023 kl. 09.00


MERE END ET CYKELLØB!

D. 18. til d. 20. august 2023 køres Cykel for Sagen - for 12. gang. Det er en mulighed for en fantastisk tur i Sønderjylland og på Fyn, og en mulighed for at gøre en forskel. Løbet skaber rammerne for nogle gode dage, hvor cyklen og naturen er i fokus, og hvor det handler om spændende cykeloplevelser undervejs.

Løbet er ikke "bare" en lang cykeltur. Overskuddet, som i 2022 udgjorde ca. 150.00 kr. går ubeskåret til idræt eller lignende aktiviteter for psykisk sårbare efter ansøgning.

Denne kombination sætter både livet og de personlige oplevelser i perspektiv, og øger den indre glæde ved således at "give" noget videre.

En 3-DAGES TUR (på racer eller på MTB / Gravel) 

Vi tilbyder en super cykeloplevelse sammen med 120 andre deltagere med 4 mulige hastigheder på lige landevej på 22,5 km/t, 25 km/t, 27,5 km/t, 30 km/t og MTB (ca. 20 km/t). Hver hastigheds­gruppe gennemføres ved minimum 14 tilmeldte.
Vi tilstræber grupper på max 20 ryttere.

30 km/t gruppen er beregnet for dem der gerne vil udfordres på hastighed og etapelænde, 2 dage med 200 km og en sidste dag der er lidt kortere. 

PRIS:

Det koster kr. 2795 pr. person at deltage i Cykel for ­Sagen 2023, inkl. 1 cykeltrøje og medlemskab (100 kr) af vores forening.

Prisen inkluderer 1 års medlemskab af foreningen Cykel for Sagen. Medlemskabet refunderes ikke ved framelding til turen

Vil du være sikker på at få en finishertrøje skal tilmeldingen være foretaget før medio april 2023

Alle overnatninger sker på Scandic-hotellerne i Sønderborg og Kolding. 

Finishertrøje 2023

finishertrøje 2023

PRAKTISKE INFORMATIONER

 • Du får en helt fantastisk tur gennem Sønderjylland og Fyn tilbage til Varde
 • Overnatning i dobbeltværelse med aftensmad/morgenmad excl. drikkevarer
 • Fuld forplejning under turen
 • Der vil blive udleveret en cykeltrøje (Finishertrøje) inden den sidste etape. Det er et krav fra vores side, at man kører i denne til målet i Varde
 • Der bliver mulighed for at prøve trøjestørrelse inden disse endeligt bestilles bl.a. ved foreningens generalforsamling i marts og ved vores leverandør Vestergades Cykler, Varde. Der udsendes besked om tidspunkter senere.
 • Vi tilbyder en super cykeloplevelse sammen med 120 andre deltagere med 4 mulige gennemsnitshastigheder, 22.5 km/t, 25 km/t, 27.5 km/t, 30 km/t, samt MTB. Vi tilstræber grupper på max 20 ryttere, så der kan forekomme flytning af hold. Der skal dog være minimum 14 deltager på et hold for at gruppen gennemføres
 • Vi forventer, at du er i den rette træning til at kunne gennemføre den tilmeldte gennemsnitshastighed og turens strabadser og forventer, at man min. har cyklet 2000 km inden turen og helst har erfaring med at køre i grupper.
 • Vi tilbyder 5 træningssamlinger i løbet af foråret og sommeren - tidspunkter offentliggøres senere. Se aktivitetskalender og følg med på Facebook.
 • Cykelhjelm er obligatorisk
 • Tri-styr må ikke benyttes.
 • Minimumsalder: 18 år

MTB-tur 
Hvis der er tilslutning til det bliver der oprettet hold for MTB-ryttere. Disse benytter samme hoteller som resten af deltagerne, men kører en anden rute. MTB- rytterne har deres egen servicevogn, og har ikke alle steder depot samme sted som resten af deltagerne.
MTB turen gennemføres ved minimum 14 tilmeldte 

Efter 1/6 2023 er tilmelding bindende og vil ikke blive refunderet.